Έκθεση Ευζωνικής στολής στις Σέρρες

Με μεγάλη επιτυχία, και με την παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και επισήμων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 9/2  στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, «ΑΣΤΕΡΙΑ», στην πόλη των Σερρών τα εγκαίνια της Έκθεσης με τίτλο «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλ. Χαΐτογλου».

Πρόκειται για μια Έκθεση Πινάκων, που συνδιοργανώνεται απ’ το Δήμο Σερρών και το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών, σε συνεργασία με το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας που σκοπό έχει την προβολή του ήθους και των αξιών του ύψιστου τιμητικού αγήματος της χώρας.

Η Έκθεση θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Παράλληλα έντονο ενδιαφέρον για επίσκεψη έχουν ήδη εκδηλώσει πολλά σχολεία της πόλης μας.

Καθημερινά, απ’ τις 09:00 μέχρι τις 14:00 και απ’ τις 18:00 μέχρι τις 21:00, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε 40 έργα του ζωγράφου και ενδυματολόγου, κ. Γιάννη Μυλωνά, ενώ στο χώρο θα βρίσκονται και άοπλοι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, σε στατική παρουσία.