Βραδιά αφιερωμένη στα μέσα ενημέρωσης

Την ευκαιρία να επικαιροποιήσει τη σχέση του με τους εκδότες και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Παρασκευής, δίνοντας το παρόν σε μια χαλαρή εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο roof garden του ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στις 21:20 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους  και σε μια στιχομυθία είπε ότι στην ομιλία του θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για την οικονομία.

«Να την παρακολουθήσετε ως το τέλος την ομιλία γιατί θα έχω και εκτενή αναφορά στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, όπως για το μετρό και τον ΟΑΣΘ», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός ευδιάθετος και χαμογελαστός, σταματούσε σε κάθε μέτρο για να συνομιλήσει με τον κόσμο που του έδινε συγχαρητήρια και σε πηγαδάκια που είχε με παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, μεταξύ χαλαρής κουβέντας και φιλικής διάθεσης, τόνισε πως στην ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το Σάββατο, η Θεσσαλονίκη θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. «Κάντε λίγο υπομονή, θα έχουμε εκπλήξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο εκδότης της Φωνής της Βισαλτίας, Διονύσης Τριανταφύλλου

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε σε εστιατόριο στην Καλαποθάκη όπου είχε δείπνο με τη σύζυγό του Μαρέβα.