Κόπηκε άδικα το νήμα της ζωής του 34χρονου

Ένα σύννεφο θλίψης και ένα τεράστιο γιατί αιωρείται στον αέρα της πόλης μας από την Τρίτη το μεσημέρι.
Τότε ήταν που έτσι απλά, σε μια στιγμή κόπηκε το νήμα της ζωής του νέου Γιώργου Σκέμπερη του Βασιλείου στα 34 του μόλις χρόνια.
Η αιτία του θανάτου του δεν ήταν κάποια ασθένεια ή κάποιο τροχαίο. Ήταν απλώς αυτό που λέμε: η κακιά στιγμή.
Μόνο έτσι μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους την τραγικότητα αυτού του χαμού.
Νέος επαγγελματίας με πολύ όρεξη για δουλειά και μεγάλη αναγνώριση από τους συμπολίτες του, ο Γιώργος ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης για δουλειά στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.
Κατά τη διάρκεια συντήρησης οχήματος το οποίο βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα καταπλακώθηκε από αυτό όταν το ανυψωτικό μηχάνημα έσπασε. Το βάρος που ασκήθηκε πάνω στον άτυχο Γιώργο δεν άφησε χρονικό περιθώριο ούτε για τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας.
Έτσι απλά…
Σε μια στιγμή…
Εξαφανίστηκαν τα όνειρα, το μέλλον, η ζωή…
Τραγική φιγούρα η Ιωάννα, η σύζυγός του.
Απαρηγόρητη συνόδευσε μαζί με τους γονείς του τον σύζυγό της στην τελευταία του κατοικία την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.
Το τελευταίο αντίο είπαν στο Γιώργο όλοι οι φίλοι συγγενείς και γνωστοί που πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν τιμώντας έστω και με αυτό τον τρόπο την προσωπικότητα και το ήθος του.
Κανένας τους όμως δεν κατάφερε να απάντηση στο … ΓΙΑΤΙ;
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Τεχνική και Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας Σερρών.
‘Η Φωνή της Βισαλτίας’ συλλυπείται ειλικρινά την οικογένεια του εκλιπόντος πιστεύοντας πως ο Θεός δεν θα τους εγκαταλείψει και θα τους δώσει δύναμη και κουράγιο.
Καλό Παράδεισο Γιώργο.