Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας: «Παρών» στον 25ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχει στον 25ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011.
Εκτός των ορειβατών μαραθωνοδρόμων που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει διάσχιση του φαραγγιού του Ενιπέα. Όσοι φίλοι ορειβάτες θέλουν να πάρουν μέρος καλούνται την Κυριακή το πρωί στις 6 να βρίσκονται στο χώρο μπροστά από το ξενοδοχείο Γερακίνα με Ι.Χ.
Ο Ορειβατικός σύλλογος Νιγρίτας συμμετείχε στην 9η πανελλήνια λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου από τα Σέρβια της Κοζάνης.
Στη Νιγρίτα η φλόγα έφτασε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας του νεαρούς λαμπαδηδρόμους: Αρβανιτίδη Γεώργιο, Αρβανιτίδου Ζωή, Αυγένου Αλέξανδρο, Βογιατζόγλου Ευύμη, Δημούδη Αριστείδη, Καραγιάννη Θεοχάρη, Κελεμπέκη Βασίλειο, Μαμάλια Στέργιο, Μητρούδη Γεώργιο, Μπράγκατζη Δημήτριο, Παπαδόπουλο Παρασκευά, Παπαϊωάννου Διογένη, Παπλιάκα Αχιλλέα, Σαλονικιό Γεώργιο, Τζαρτζά Αιμίλιο, Τσιφούτη Γεώργιο και Φούρλιο Χρήστο.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας ευχαριστεί τους λαμπαδηδρόμους για τη συμμετοχή τους ευελπιστώντας πως θα αποτελέσουν μαζί με τους συνομήλικους τους  μελλοντικούς εθελοντές αιμοδότες – ορειβάτες του συλλόγου.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας συγχαίρει τα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και τους εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές τους.