Στις 17 Οκτωβρίου η Βραστή Γίδα και το γλέντι στου Συλλόγου Νιγριτινών Αττικής « Ο Βισάλτης»

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι

Ελπίζουμε ότι όλοι σας είχατε ένα ευχάριστο καλοκαίρι . Το καλοκαίρι και οι διακοπές πέρασαν και τώρα αρχίζει για όλους μας ο γνωστός ρυθμός ζωής, ελπίζουμε, με δημιουργική δουλειά για τα παιδιά και τους νέους και με ευχάριστες και αποδοτικές τις συνήθεις απασχολήσεις για τους ηλικιωμένους. Για τους μήνες που έρχονται, ευχόμαστε, σε σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, Υγεία Χαρά και Επιτυχίες και κουράγιο για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες οικονομικές συγκαιρίες.
Σας γνωρίζουμε, ότι ο Σύλλογός μας θα διοργανώσει για τα μέλη και τους φίλους του την εφετινή γιορτή «Βραστή Γίδα και Γλέντι», την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 13:00μμ. Ελπίζουμε ότι η εκδήλωση θα συνοδευτεί, όπως και πέρυσι, με πολύ κέφι, χορό και νέες γνωριμίες. Όπως πάντα θα συγκεντρωθούμε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Παιανίας (Εξωκλήσι Αγία Τριάδα) και η εκδήλωση θα είναι προσφορά του Συλλόγου μας με μικρή συμμετοχή σας . ( 10€/ άτομο).
Η πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης είναι εύκολη με Ι.Χ αν ακολουθήσει κανείς το δρομολόγιο που περιγράφουμε πιο κάτω|:
1. Μετά την Λεωφόρο Μεσογείων στη Γέφυρα του Σταυρού παίρνουμε την Λεωφόρο Λαυρίου προς Παιανία-Κορωπί (1η Είσοδος Παιανίας). Παραμένουμε στην Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση προς Λαύριο/ Παιανία.
2. Ανοιχτή στροφή δεξιά προς Διαδόχου Κωνσταντίνου
3. Στροφή δεξιά στην οδό Χούντα Όθωνος
4. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Κατσιμίχα ( Τσέλιγκα )
5.Στροφή δεξιά στην οδό Προσευχής και
συναντάτε το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας και την αίθουσα όπου θα γίνει η εκδήλωση. Σε περίπτωση που θα χρειασθείτε βοήθεια και καθοδήγηση στην πορεία σας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο κινητό τηλέφωνο: 6932436265 (κ. Στ. Μαλιαμάνη).

Ελπίζουμε, ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Μιλτ. Ι. Καραγιάννης

Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης Κ. Καραγιάννης