ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΓΡΙΤΑΣ «Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ»: Αναδεικνύοντας την δράση μας

Μια υπέροχη εβδομάδα κύλησε ένεκα των εκδηλώσεων του Δήμου Βισαλτίας τα λεγόμενα «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ». Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων υπήρχαν περίπτερα των συλλόγων απ’ όλο το Δήμο Βισαλτίας. Ο σύλλογός μας πιστός στην παράδοση είχε το περίπτερό του στολισμένο με παραδοσιακό τρόπο και προς πώληση ποτά, γλυκά, στάμνες, πιάτα και κάθε τι που είχαν κατασκευαστεί από μέλη του συλλόγου.
Πέραν του περιπτέρου της, υπήρχε και έκθεση με πίνακες από μέλη του τμήματος ζωγραφικής. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το σύλλογο των ΤΑΧΙ της Νιγρίτας, που μας παραχώρησαν το χώρο τους.
Αξιοθαύμαστη ήταν η εμφάνιση του χορευτικού μας που συμμετείχε στην παμβισαλτιακή συνάντηση όλων των συλλόγων του Δήμου Βισαλτίας. Την κορύφωση των εκδηλώσεων ολοκλήρωσε η συναυλία της Γλυκερίας, όπου η Νιγρίτα «βούλιαξε» από πλήθος κόσμου. Στο τέλος αυτής της βραδιάς δωρίστηκαν στους τραγουδιστές από το σύλλογό μας, παραδοσιακά ενθύμια της Νιγρίτας. Να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το Δήμο Βισαλτίας για την άψογη διοργάνωση των Γερακινείων 2012.
Μετά το πέρας αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες του Συλλόγου μας ακάθεκτες συνεχίζουν τις εργασίες στο στρατόπεδο, μιας και πρέπει να ετοιμαστεί για την μεγάλη γιορτή της Μουσταλευριάς, η οποία θα διοργανωθεί φέτος με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η Πρόεδρος
Μάστορα Κλεονίκη
Η Γραμματέας
Κακαρίδου Τάνια