Τμήματα του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Ο σύλλογος στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του δημιούργησε πριν δύο χρόνια τα τμήματα γυμναστικής

Πολιτιστικός-Τερπνής-τμήματα9 με μοναδικό σκοπό οι φίλες της περιοχής να μυηθούν στη μαγεία της γυμναστικής και αυτό ακριβώς έγινε με γυμνάστρια την κ. Δέσποινα Βαγενά. Πλημμύρισαν τα τμήματα από νέες και μεγαλύτερες γυναίκες που λάτρεψαν τη γυμναστική αποκομίζοντας υγεία και θετική ενέργεια.
Πλέον όμως αυτός ο κύκλος συνεργασίας έχει κλείσει και από τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στο γυμναστήριο του δημαρχείου ξεκίνησαν τα τμήματα Γυμναστικής του συλλόγου με νέα γυμνάστρια την κ. Στέλλα Πολυχρονίδου, η οποία είχε προσφέρει για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της στα τμήματα γυμναστικής του δήμου. Το πρόγραμμα παραμένει ως είχε. Δευτέρα και Τετάρτη στις 6,30 μ.μ και Πέμπτη στις 8,30 μ.μ, ενώ τα πρωινά τμήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στις 9,30 π.μ. Τα πρωινά τμήματα θα έχουν γυμναστική κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο γυμναστήριο του δημαρχείου στις 9,30 π.μ.

Η συμμετοχή στα τμήματα γυμναστικής παραμένει ως είχε, δηλαδή 10 € το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην υπεύθυνη εκ μέρους του συλλόγου Λένα Χονδρού 6980180466 ή Δράμαλη Γεωργία 6998360477.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού συνεχίζουν και αυτά κανονικά με νέο χοροδιδάσκαλο τον κ. Τσιακπώλη Γιώργο, ο οποίος έχει δώσει στην περιοχή μας εδώ και πολλά χρόνια δείγματα πάρα πολύ καλής δουλειάς. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ για τα παιδικά τμήματα και στις 6 για το τμήμα παραστάσεων και τμήμα ενηλίκων στην αίθουσα της Κοινότητάς μας. Τα παιδάκια που είναι γραμμένα σε άλλα τμήματα του Πολιτιστικού όπως Ζωγραφική, Τaekwondo και έχουν πληρώσει εγγραφή, δε θα πληρώσουν τίποτε και μπορούν να έρχονται δωρεάν. Ειδικά τα μικρά παιδάκια παρακαλούνται να παρακολουθούν ανελλιπώς τις πρόβες, λόγω της εμφάνισης όλων των τμημάτων του συλλόγου στην τηλεοπτική εκπομπή του Επιλογές «Σιρραίων Γη», τις οποίας τα γυρίσματα για το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του σταθμού θα γίνουν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.

ΤΜΗΜΑ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ

Το τμήμα πλεξίματος ξεκίνησε. Κάθε Πέμπτη στις 5,30 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ TAEKWONDO

Για να ολοκληρώσουμε τα προγράμματα των τμημάτων του συλλόγου να σας υπενθυμίσουμε κάθε Πέμπτη 6 μ.μ Ζωγραφική για παιδιά στο π. Αναστασιάδειο Λύκειο και Τaekwondo στο γυμναστήριο των Μονομάχων (λίγο πριν το Κέντρο Υγείας) κάθε Παρασκευή 5 μ.μ με εκγυμναστή τον κ. Λιάγγα Γιάννη.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΖΩΗΣ

Πριν καιρό σας μιλήσαμε για την ιστορία και γνωριμία του μέλους του Πολιτιστικού κ. Αθηνάς Τερζάκη με αδελφούς Κύπριους που χάνεται σε βάθος 40 ακριβώς χρόνων. Γνωρίστηκαν στα χρόνια τα δύσκολα για την Κύπρο, το 1974 και μόλις πριν 2 περίπου χρόνια μίλησαν τηλεφωνικά και γνωρίστηκαν καλύτερα. Τη βδομάδα που πέρασε μετά 40 χρόνια είχαν την χαρά να βρεθούνε για πρώτη φορά από κοντά. Η κ. Αθηνά τους επισκέφτηκε στην Κύπρο. Συγκινητικές στιγμές, ενθουσιασμός, κλάματα, αγκαλιές και πολύ αγάπη. Υποδέχτηκαν οι Κύπριοι φίλοι πολύ πολύ θερμά την αγαπημένη τους φίλη Αθηνά και την ξενάγησαν τη μια βδομάδα που τους επισκέφτηκε στα ομορφότερα μέρη της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου. Φυσικά δε θα ήταν δυνατόν η κ. Αθηνά να μη τους μεταφέρει Ελληνικές συνταγές και αυτοί να μη τη μυήσουν στα Κυπριακά φαγητά και γλυκά, των οποίων τις συνταγές θα δημοσιεύσουμε στο άμεσο μέλλον μέσα από την ιστοσελίδα μας. Υπέροχοι άνθρωποι, πολύ περισσότερο Έλληνες από εμάς που ζούμε εδώ στην πατρίδα. Η κ. Αθηνά γύρισε από την Κύπρο γεμάτη από τη φιλοξενία, την αγάπη και τη ζεστασιά της υπέροχης οικογένειας, η οποία οικογένεια έκανε τα πάντα για να ανταποδώσει την πολύτιμη βοήθεια που δέχτηκε στα πρώτα δύσκολα χρόνια της Τουρκικής εισβολής, όταν τα δέματα της κ. Αθηνάς που τους έστελνε από την Ελλάδα ήταν η σανίδα σωτηρίας τους. Εμείς να τους ευχαριστήσουμε για τα υπέροχα δώρα που μας έστειλαν. Ευχόμαστε στους αγαπημένους Κύπριους φίλους τα καλύτερα. Τους γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τις αφηγήσεις της κ. Αθηνάς. Θα έχουν πάντα την αγάπη μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Να ευχαριστήσουμε θερμά:
Το διευθυντή του δήμου μας κ. Καρτερό Μιχάλη για τη συνεργασία.
Τον αντιδήμαρχο κ. Αγγελάκη Χρήστο για τη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια.
Την κ. Χατζάκη Αφροδίτη – φαρμακείο Τερπνή για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ         
  ΔΡΑΜΑΛΗ-ΤΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      
  ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ