Βραδιά αφιερωμένη στην οστεοπόρωση

Ο  Σύλλογος Γυναικών Νιγρίτας <Η Γερακίνα> πραγματοποίησε  με πολύ μεγάλη επιτυχία, το λεγόμενο <ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ> την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Πάρα πολλές ήταν οι γυναίκες που ήρθαν να πιούν το καφεδάκι τους ή το τσάι τους και ταυτοχρόνως να ακούσουν τον ορθοπαιδικό κ. Γεωργιάδη Αβραάμ, ο οποίος μίλησε για την οστεοπόρωση και τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία του στο σύλλογό μας. Ήταν άψογος στην ομιλία του και μάλιστα κάλυψε όλες τις απορίες που είχαν οι γυναίκες σε θέματα που τις αφορούσαν και ήταν αρμοδιότητα του γιατρού.

Μετά την ομιλία του Ιατρού αναφέρθηκε ο σύλλογος σε θέματα που είναι να υλοποιηθούν εντός αυτών των ημερών, όπως επίσης τους ζητήθηκε οτιδήποτε παλαιό έχουν και δεν τους χρειάζεται να το δωρίσουν στο σύλλογο, μιας και θα δημιουργηθεί λαογραφικό μουσείο του συλλόγου μας.

Η βραδιά κύλησε πολύ γρήγορα και δόθηκε το επόμενο ραντεβού την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες οι οποίες μας τίμησαν με την παρουσία τους, είτε είναι μέλη μας, είτε όχι και που ευελπιστούμε να γίνουν σύντομα μέλη του συλλόγου.

                                                                                                                                                                                                               Εκ του Δ.Σ.

του Συλλόγου

Γυναικών Νιγρίτας

«Η Γερακίνα»