Έρχονται ανακοινώσεις για γάμους, δεξιώσεις – Σταδιακή αύξηση καλεσμένων

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα τεθεί το θέμα των γάμων και των δεξιώσεων – Με σταδιακή αύξηση των προσκεκλημένων θα ξεκινήσει η λειτουργία τους

Αποφάσεις και ανακοινώσεις που σχετίζονται με τις δεξιώσεις γάμων προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το θέμα απασχολεί τόσο τους επαγγελματίες του χώρου ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν έστω σταδιακά στην κανονικότητα αλλά και χιλιάδες ζευγάρια τα οποία δεν γνωρίζουν ακόμη αν και με ποιους όρους θα μπορέσουν να κάνουν το γλέντι του γάμου τους. 

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, πήγε ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τις εκδηλώσεις αλλά και τις εκθέσεις τονίζοντας ότι την επόμενη βδομάδα θα έχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για όλες αυτές τις επιχειρήσεις και το πότε θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν ώστε να μπορέσουν όλοι να προγραμματίσουν.

«Μόλις ξαναέχουμε μια επαφή με την επιτροπή, θα μπορούμε να βγάλουμε και ένα χρονοδιάγραμμα δημόσιο και για τα catering, για να ξέρει ο κόσμος να προγραμματίσει τους γάμους του και τις υπόλοιπες κοινωνικές εκδηλώσεις» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Open.

«Θα έχουμε την άλλη εβδομάδα ανακοινώσεις για το ακριβές χρονοδιάγραμμα και τους όρους ανά την χρονολογία όπου θα μπορούν να ανοίξουν τα κτήματα ώστε να μπορεί ο κόσμος να προγραμματίσει. Το ίδιο θέλω να κάνω και για τις εκθέσεις. Να έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα να μπορούν και οι επιχειρηματίες να προγραμματίσουν. Θα βγάλουμε για όλους τους κλάδους το χρονοδιάγραμμα, να ξέρουν όλοι.

 

Προφανώς θα έχουμε λιγότερους στην αρχή της λειτουργίας τους και όσο περνάνε οι εβδομάδες θα αυξάνονται όσοι θα μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις. Τα μεγάλα πανηγύρια και πέρσι λειτουργούσαν και το καλοκαίρι, εφόσον τα εμβόλια συνεχιστούν με τους ρυθμούς, θα λειτουργήσουν με πολύ καλύτερους όρους».

#pgnews

#ΕΛΛΑΔΑ