Έχει γίνει πλέον παράδοση 96 % Στο ΓΕΛ Νιγρίτας που πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ καθώς όλοι οι μαθητές πέρασαν σε Ανώτατες Σχολές

 

Έχει γίνει πλέον παράδοση να περνούν με πρωτιές και διακρίσεις οι υποψήφιοι του Γενικού Λυκείου Νιγρίτας αφού για μια ακόμη φορά πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, πετυχαίνοντας ρεκόρ!

Η πρώτη μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Νιγρίτας σημείωσε υψηλότατη επίδοση, αν και περνούσε σε οποιαδήποτε σχολή του επιστημονικού της πεδίου,  εισήλθε 3η στη σχολή  Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Δ/ντη κ. Στάθη Παπακωνσταντίνου και στους εκπαιδευτικούς  για την υψηλή επίδοση των μαθητών του σχολείου τους.

Ικανοποιημένοι  και δικαιωμένοι από τον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που κατάφεραν τελικά, δήλωσαν μιλώντας στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ»  οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα Λύκεια της Νιγρίτας, αμέσως μετά  την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις βάσεις και την ταυτόχρονη εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για την συγκέντρωση των  αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος  ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω  της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει για δεύτερη χρονιά, το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.