Αθανάσιος Μασλαρινός: Συνεχίζουμε μαζί με 14 προέδρους ΤΚ “Ενωμένοι για τη Βισαλτία”

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος  Μασλαρινός, εκφράζει την ικανοποίησή του για την συμπόρευση στο δρόμο προς την κάλπη του Οκτώβρη, με 14 προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, τους οποίους και ευχαριστεί για την στήριξή τους στην παράταξη “Ενωμένοι για τη Βισαλτία”.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού:
Δεκατέσσερις από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Βισαλτίας οι κκ Αδάμ Θεοδωρίδης, Πρόεδρος της Τριανταφυλλιάς, Ευσταθία Γκούρμη, Πρόεδρος των  Αμπέλων, Ηλίας Βαρσαμούδης, Πρόεδρος της Βέργης, Μιχάλης Σαμαράς , Πρόεδρος της  Σησαμιάς, Ηλίας Μαλιώκας , Πρόεδρος της Λυγαριάς, Δημήτριος Κουτσουρούμπας, Προέδρος της Νικόκλειας, αλλά και η πρώην Πρόεδρος Δήμητρα Κουντούδη , Πολυμέρης Γκουτάκης, Πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής, Πετρούλα Μανούγκα Πρόεδρος της Ανθής, Μάκης Τσινάρης, Πρόεδρος του Φλαμπούρου, ο Κώστας_Τσιάντας, Πρόεδρος του  Σιτοχωρίου, ο Πασχαλης Μπακιρτζίδης, Πρόεδρος του Λευκοτόπου, ο Ανέστης Κεμανιτζόγλου, Πρόεδρος του Αχινού, ο Παναγιώτης Σιτσόγλου, Πρόεδρος της Δάφνης, ο Γιωργος Μούτσιανας, Πρόεδρος της Ευκαρπίας, ανακοινώνουν την απόφασή τους για ουσιαστική, ενεργή συμμετοχή στην δημοτική ομάδα Ενωμένοι για τη Βισαλτία, η οποία θα διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου μας στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ολοι τους έχουν αποδείξει στην πράξη το ήθος, την εντιμότητά, την ακεραιότητα, την εργατικότητά τους, την υπευθυνότητα απέναντι στον τόπο και στους συμπολίτες μας και το πάθος τους για δημιουργία. Πιστεύω ακράδαντα πως καμία δημοτική αρχή δεν μπορεί να πετύχει αν δεν έχει ενεργά, δραστήρια τοπικά συμβούλια, με τις ουσιαστικές αρμοδιότητες και την οικονομική στήριξη που τους δίδει ο δήμος.

Η απόφασή τους αυτή, για εμένα προσωπικά είναι μία ιδιαίτερη τιμή και συγχρόνως ευθύνη για τη συνέχεια. Νομίζω λοιπόν πως ήλθε η ώρα να πω: Είμαστε εδώ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και Συνεχίζουμε…