Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: Με τέσσερις Σερραίους αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο μπάντμιντον

Με τέσσερις Σερραίους στη σύνθεση της η ομάδα μπάντμιντον της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους «3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» οι οποίοι πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

 

Η Ματίνα Σωτηρίου (2ο έτος δόκιμος υπαστυνόμος στη σχολή Αξιωματικών) με τις πολλές διακρίσεις σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Παναγιώτης Σκαρλάτος (μόνιμος πρωταθλητής με το Ρούπελ που υπηρετεί σε Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη), η Εύα Παρίση (υπηρετεί στην τροχαία Κηφισιάς) και ο Άνθιμος Σαρουγιαννίδης (υπηρετεί στο Α.Τ. Σιδηροκάστρου), με προπονητή τον Άγγελο Καραπετρίδη και με υπεύθυνο της αποστολής τον Δημήτρη Τζαφόλια επικράτησαν στον τελικό, ο οποίος είχε διάρκεια τρεις ώρες, της Γαλλικής ομάδας με 3-1 και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου προσφέροντας στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ακόμα μια επιτυχία στη διοργάνωση  στην οποία παίρνουν μέρος 3.500 αθλητές και αθλήτριες από 37 χώρες.

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: Με τέσσερις Σερραίους αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο μπάντμιντον

πηγή  ertnews.grhttps://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/seres/athlitiki-enosi-astynomikon-ellados-me-tesseris-serraioys-anadeichthike-pagkosmia-protathlitria-sto-mpantminton/?fbclid=IwAR1bphKPNW82rJImQv56Ir9-mbGvTgdbNKinJL4o4XdkReEemB8N3QETupk

#pgnews

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ