Αθ. Μασλαρινός για το «λουκέτο» στο Ειρηνοδικείο Νιγρίτας: «Η αποκέντρωση αποδείχθηκε ότι είναι μόνο λόγια»

Ρεπορτάζ:

Ζωή

Χειμωνίδου-

Infonews24

 

«Αυτό που ακούγαμε για αποκέντρωση αποδείχθηκε ότι είναι μόνο λόγια και στην πραγματικότητα γίνεται συγκέντρωση. Μάλλον θέλουν να μας μαζέψουν όλους στα μεγάλα αστικά κέντρα, να μας μαντρώσουν για να μας ελέγχουν ίσως καλύτερα» με αυτή την «αιχμηρή» δήλωση, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός σχολίασε το χθεσινό ρεπορτάζ του Infonews24, για το «λουκέτο» στα Ειρηνοδικεία Νιγρίτας και Ροδολίβους και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Σερρών, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα και στην εκπομπή «Κάθε μέρα καλημέρα» στο Ράδιο Σιντικής, ο Δήμαρχος Βισαλτίας ανέφερε πως όντως ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης μιλάει για ένα σχέδιο ενοποίησης, αλλά πως δεν είναι διακριτός ο σκοπός του.

«Ισχυρίζεται ότι θα ξεμπλοκάρουν έτσι οι δικαστικές υποθέσεις, ότι είναι αναχρονιστικός οι χώροι και ο τρόπος λειτουργίας και άλλα τέτοια. Εμείς έχουμε αντίθετη άποψη. Θα υπάρξει περισσότερη ταλαιπωρία και κόστος για τον πολίτη» υπογράμμισε- μεταξύ άλλων- ο κ. Αθανάσιος Μασλαρινός.

Πηγή: infonews24