Ακόμη πιο δυναμικό παρόν του Δήμου Βισαλτίας στη SEREXPO 2023

Ακόμη πιο δυναμικό παρόν δίνει φέτος ο Δήμος Βισαλτίας στη SEREXPO2023, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» στις Σέρρες. Με δικό του περίπτερο, συμμετέχει στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του Νομού και προβάλει τοπικά προϊόντα και σημεία αναφοράς του Δήμου.

Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της έκθεσης υποδεχθήκαμε εκατοντάδες μαθητές του νομού και ενημερώσαμε τόσο τους ίδιους όσο και τους εκπαιδευτικούς τους για τις ομορφιές του τόπου μας, το ιστορικό, αρχαιολογικό, πολιτιστικό, αθλητικό και λαογραγραφικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει και για τα προϊόντα που παράγονται στον Δήμο μας.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων της SEREXPO2023, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Παπαθανασίου υποδέχθηκαν στο περίπτερο του Δήμου, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Μάξιμο Σενετάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Δημήτρη Καριπίδη και Δημήτρη Μπαλαξή και τους Δημάρχους, Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα και Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

Δήμαρχος Βισαλτίας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον αείμνηστο Χρήστο Μέγκλα που είχε το όραμα της έκθεσης. Συγχαρητήρια και στη σημερινή Διοίκηση που το συνεχίζει και το μεγαλώνει. Ο Δήμος Βισαλτίας στηρίζει και φέτος τη μεγάλη αυτή επιχειρηματική διοργάνωση, με τη συμμετοχή του με δικό του περίπτερο, επειδή αγαπάμε τον τόπο μας. Επιμένουμε τοπικά. Στηρίζουμε τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Βισαλτίας».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 13 έως το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.