Ανακοίνωση της ΠΕ Σερρών για την κατάσταση σε όλο το οδικό δίκτυο

 

Από το πρωί του Σαββάτου ασθενής χιονόπτωση παρουσιάζεται σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας και σύμφωνα και με την ενημέρωση της Τροχαίας Σερρών, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Πιο αναλυτικά οι παρεμβάσεις που έγιναν από το μηχανισμό επιφυλακής της ΠΕ Σερρών κατόπιν ενημέρωσης από την Τροχαία είναι οι εξής:

 

 

  • 4:30 π.μ. ενημερωθήκαμε για δυσμενή καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις – παγετός) στην Ε.Ο. Δράμας – Αμφίπολης, από το ύψος του Ροδολίβουςως τα όρια του Ν. Δράμας και στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας καθώς και στο ύψος του Δ.Δ. Αμφίπολης. Ένα μηχάνημα της ΠΕ Σερρών έσπευσε άμεσα στα σημεία κάνοντας αποχιονισμό και ρίψη άλατος.
  • 40 π.μ ενημερωθήκαμε για πρόβλημα στο δρόμο Λαγκάδι – Σοχού. Ένα μηχάνημα της ΠΕ Σερρών έσπευσε στο σημείο κάνοντας αποχιονισμό και ρίψη άλατος
  • 08:00 π.μ. ενημερωθήκαμε για πρόβλημα στο οδικό δίκτυο Χρυσοπηγής – Ορεινής- Αετόπετρας και στο οδικό δίκτυο προς Βροντού. Έσπευσαν άμεσα μηχανήματα της ΠΕ Σερρών κάνοντας αποχιονισμό και ρίψη άλατος.
  • 09:00 π.μ. ενημερωθήκαμε για πρόβλημα στο οδικό δίκτυο Σιδηροκάστρου – Αχλαδοχωρίου- Καρυδοχωρίου. Μηχάνημα της ΠΕ Σερρών έσπευσε στην περιοχή κάνοντας αποχιονισμό και ρίψη άλατος.
  • 09:00 π.μ. ενημερωθήκαμε για πρόβλημα στο οδικό δίκτυο Καλόκαστρου – Κεφαλοχωρίου. Έσπευσε μηχάνημα της ΠΕ Σερρών κάνοντας αποχιονισμό και ρίψη άλατος.

Ο Μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, παραμένει σε επιφυλακή και πανέτοιμος να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε πρόβλημα που ενδεχομένως προκύψει.