Ανοίγει τη μουσική η εστίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επαγγελματίες στην εστίασης για να “σπάσουν τη σιωπή”
και να υπάρξει “μουσική παντού”, κάνει ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης.

Μέσω αυτής της κίνησης, ο Κύκλος, θέλει να εκφράσει την αντίθεσή του «στην παράλογη απαγόρευση της Μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου».

Όπως σημειώνεται στο διαδικτυακό κάλεσμα, «ο περιορισμός του ωραρίου και η παράλογη απαγόρευση της Μουσικής δεν αντιμετωπίζουν ούτε το φαινόμενο των πλατειών, ούτε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που καλλιεργεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας μαγαζιά δύο ταχυτήτων με τις αλλοπρόσαλλες απαγορεύσεις».

Η διαμαρτυρία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 28 Μαΐου και το Σάββατο 29 Μαΐου από τις 21:00 έως τις 23:45.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ! ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!
Ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης διοργανώνει μια διαμαρτυρία απέναντι στην παράλογη απαγόρευση της Μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα να “ανοίξουν” τα ηχεία τους και να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ και η Ελλάδα πλημμυρίζει ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!
Συνάδελφοι,
τα ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο είναι τεράστια.
Ας ξεκινήσουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις για κάθε ένα ξεχωριστά.
Ο περιορισμός του ωραρίου και η παράλογη απαγόρευση της Μουσικής δεν αντιμετωπίζουν ούτε το φαινόμενο των πλατειών, ούτε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που καλλιεργεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας μαγαζιά δύο ταχυτήτων με τις αλλοπρόσαλλες απαγορεύσεις.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και σε κάθε γωνιά της χώρας». πηγη: thestival.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ