Απανωτές κλοπές γεωργικών μηχανημάτων στη Νιγρίτα- “Μας έχουν κατακλέψει”, λένε οι αγρότες -video

Απανωτές είναι οι κλοπές γεωργικών μηχανημάτων στην Νιγρίτα. Οι αγρότες καταγγέλλουν ότι δεν τους βοήθησε η αστυνομία καθώς δεν επαρκεί το προσωπικό ενώ η αγανάκτησή τους ξεχείλισε καθώς το βράδυ της Δευτέρας εκλάπη τρακτερ μέσα από την αυλή του συνεργείου, όπου το είχε μεταφέρει ο ιδιοκτήτης του!

Ανάστατοι είναι οι αγρότες το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Νιγρίτας καθώς οι κλοπές δεν έχουν τέλος στα χωριά τους και μάλιστα πρόκειται για θρασύτατες ληστείες μέσα στις αυλές τους!  Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, τον τελευταίο χρόνο στο αστυνομικό τμήμα Βισαλτίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4 κλοπές τρακτέρ από αγρότες, εκτός από τις τελευταίες το βράδυ της Δευτέρας, άλλη  μία τον Ιούλιο στη Νιγρίτα και μία το Σεπτέμβριο στην Ευκαρπία .

Του έκλεψαν το τρακτέρ

Μέσα από την αυλή του συνεργείου άρπαξαν το βράδυ της Δευτέρας ολόκληρο γεωργικό μηχάνημα. Ο κ. Αντώνης καταγγέλλει στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ ότι πριν δυο μέρες του έκλεψαν το τρακτέρ και ενώ ενημέρωσε την αστυνομία, δεν πήγαν για να πραγματοποιήσουν αυτοψία, έτσι πήρε την πρωτοβουλία να ψάξει μόνος του τι απέγινε το όχημα του.

Τονίζει πως δεν υπάρχουν αστυνομικοί να πλαισιώσουν το ΑΤ Νιγρίτας ενώ σημείωσε ότι του έχουν κλέψει 4 φορές και το μαγαζί του.

Ο κύριος Παπλιάκας από την πλευρά του τόνισε ότι εδώ και δύο χρόνια τους έχουν κατακλέψει.

Συγκεκριμένα τον κ. Παπλιάκα του έχουν καταστρέψει τα καλώδια από τις γεωτρήσεις και μάλιστα 4 φορές.

Σημείωσε πως πριν μια εβδομάδα έκλεψαν από τους εργάτες του χρήματα μέχρι και αλεύρι μέσα από το σπίτι τους.

Καταγγελία έκανε και ο γεωκτηνοτρόφος κ. Χρόνιος λέγοντας ότι του έκλεψαν πέρυσι το τρακτέρ του

 

ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ-  ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Από την μεριά πάντως  του δήμου ο κ. Βαδικόλιας ήταν ενήμερος για τις κλοπές αλλά και για την έλλειψη προσωπικού του αστυνομικού τμήματος Νιγρίτας.

Τέλος τόνισε ότι ο δήμος δεν μπορεί να αποζημιώσει τους αγρότες για τις κλοπές .

πηγή: epiloges.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ