Από την Κυριακή 18/4 σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες

Ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια της προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη-Σέρρες, που εξυπηρετεί κυρίως τους κατοίκους του Δήμου Σιντικής στα βόρεια της Π.Ε. Σερρών.

Τα δρομολόγια είχα διακοπεί προσωρινά καθώς έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα για την απαγόρευση των μετακινήσεων μεταξύ νομών, καθώς και στις βλάβες που είχε υποστεί το Σιδηροδρομικό δίκτυο λόγω των πλημμυρών του Ιανουαρίου και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η σιδηροδρομική σύνδεση με Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδόπολης Σερρών, Νίκος Μπελελής, αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Μετά τη συνάντηση που είχαμε την Κυριακή 11 Απριλίου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και αναφέροντας του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ακριτική μας περιοχή χωρίς τη λειτουργία του συγκεκριμένου δρομολογίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προαστιακή Σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη -Σέρρες ξεκινάει εκ νέου τη λειτουργία της”.

Το τρένο θα ξεκινήσει την Κυριακή 18 Απριλίου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες με στόχο τη Δευτέρα 20 Απριλίου να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Σέρρες – Ροδόπολη – Κιλκίς – Θεσσαλονίκη.

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ