ΕΒΕΣ: Τελετή βράβευσης επιτυχόντων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το Επιμελητήριο Σερρών σε Ειδική Τελετή βράβευσε τους επιτυχόντες – παιδιά μελών του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Δεκάδες νέοι φοιτητές και φοιτήτριες με γονείς, συγγενείς και φίλους τους πλημμύρισαν την Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» και παρέλαβαν τους επαίνους και τα βραβεία του Επιμελητηρίου Σερρών για την επιτυχία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα μεστά τους λόγια και τις ευχές, όλες εκ των οποίων συνέτειναν στο να παραμείνουν οι νέοι στην πατρίδα μας, και επέδωσαν τους Επαίνους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ο Βουλευτής Σερρών, κος Μιχάλης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κος Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών, κος Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Βασίλης Παπαβασιλείου, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά, κος Δημήτρης Νότας και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), κος Σπύρος Μάμαλης.

ΕΒΕΣ, βράβευση επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙΗ εν λόγω τελετή που έχει καθιερωθεί ως θεσμός,  μιας και με αυτήν κάθε χρόνο  ξεκινά η σειρά των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, έδωσε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κο Χρήστο Μέγκλα την ευκαιρία να παρουσιάσει ενδεικτικές δράσεις, ενέργειες και παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Μαζί με τα συγχαρητήριάς του προς τους νέους για καλή σταδιοδρομία και πρόοδο, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού, τους παρότρυνε και τους ευχήθηκε να συμβάλλουν στην οικονομική και εν γένει ανάπτυξη της περιοχής μας, με την επιστημονική γνώση που θα κατακτήσουν κατά τη φοιτητική τους ζωή,  αλλά και με την εργατικότητά τους.

Η αναγνώριση της επιτυχίας και ο αναμνηστικός Έπαινος «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» εκ μέρους του Επιμελητηρίου συνοδεύτηκε και από χρηματική χορηγία.

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα ALPHA BANK, Χορηγό στην εκδήλωση.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες με τη βράβευση όλων των επιτυχόντων είναι δημοσιευμένες στο face book του Επιμελητηρίου.