Εθελοντική Aιμοδοσία από τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσ/νικης

 

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη φθινοπωρινή αιμοδοσία στο χωριό το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2020. Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με το επιδημιολογικό φορτίο στο Νομό Σερρών να αγγίζει το κόκκινο (επίπεδο 3, αυξημένης επιτήρησης), με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, με απολυμάνσεις και τήρηση αποστάσεων προς αποφυγή εξάπλωσης του covid-19. Αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι αρκετοί συγχωριανοί μας άρχισαν το μάζεμα της ελιάς, η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών κρίνεται άκρως ικανοποιητική. Απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι στην Τερπνή το αιμοδοτικό κίνημα παραμένει ζωντανό και ότι πλέον υπάρχουν συνειδητοποιημένοι εθελοντές αιμοδότες.

 

Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες για το έργο που προσφέρουν δέχθηκαν οι εθελοντές αιμοδότες από τον Δήμαρχο Βισαλτίας κ.Αθανάσιο Μασλαρινό, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την δράση της αιμοδοσίας. Παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Χατζημάρκος Αργύριος, το παρόν τους και σαν εθελοντές αιμοδότες έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος Ντόλκος Απόστολος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής Μιχαλάκης Αθανάσιος. Επίσης παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Τερπνής Ντούλας Ιωάννης.

Θερμές ευχαριστίες από το Σύλλογο Τερπνιωτών στην κυρία Τσίκαλα – Ζαρίμπα Τασούλα η οποία πρόσφερε τους καφέδες και τα νερά στο συνεργείο, στη μνήμη της μητέρας της.
Και βέβαια θερμές ευχαριστίες στο συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που το αποτελούσαν η γιατρός Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κ. Κατερίνα Τζιούρα, οι νοσηλεύτριες Ραϊκίδου Σοφία και Παντζάρη Ευαγγελία και ο οδηγός Ιωάννου Σταύρος, για την άψογη συνεργασία μας.