Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα προεκλογικά σποτ των Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσαν στη δημοσιότητα τα προεκλογικά τους σποτ ενόψει του επαναληπτικού γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Απομένουν λίγες ώρες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, με τους δύο υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου, να αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προεκλογικά τους σποτ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει κάλεσμα για συμμετοχή στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών με σποτ που περιλαμβάνει μια σειρά από εικόνες με υποστηρικτές του, διαφορετικών ηλικιών, που κρατούν πλακάτ με το σύνθημά του «μαζί». «Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το σύνθημα.

Με την σειρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου απευθύνεται στους πολίτες με σποτ όπου παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του. Με σύνθημα «Πάμε Μπροστά», ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση της παράταξης.

#pgnews

#ΠΟΛΙΤΙΚΗ