ΕΚΤΑΚΤΟ: Απο το Σιδηρόκαστρο Σερρών ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη (video)

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι  του Σιδηροκάστρου για τον αστυνομικό ο οποίος δέχθηκε μαζική επίθεση από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον απομόνωσαν από τους συναδέλφους του, τον πέταξαν από τη μηχανή και τον ξυλοκόπησαν άγρια ο αστυνομικός από την ομάδα δράσης ο οποίος βρισκόταν για αρκετή ώρα αιμόφυρτος στο έδαφος και δεχόταν βοήθεια από τους συναδέλφους του. Οι συνάδελφοι του είχαν δέσει το κεφάλι του ενώ του μιλούσαν συνεχώς. Πληροφορίες έκαναν λόγο για τη συνδρομή διασώστη του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα. 

Αυτή τη στιγμή ο  αστυνομικός που τραυματίσθηκε σοβαρά στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του.

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν ότι δέχθηκε επίθεση και αν δεν επανέρχονταν στο σημείο για να τον υπερασπιστούν, λένε ότι θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα και θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

 

 #PressGreece

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ