Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον Ορειβατικό Όμιλο Νιγρίτας και τους εθελοντές αιμοδότες

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί Ορειβατικό Όμιλο Νιγρίτας για την διενέργεια άλλης μιας εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου στήριξαν και πάλι αυτή την προσπάθεια του Ομίλου, για να καλύψουν ένα μέρος της μεγάλης ανάγκης που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

Η Δημοτική αρχή, όπως πάντα στηρίζει την αιμοδοτική προσπάθεια όλων των φορέων του Δήμου Βισαλτίας. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θεόδωρος Βαδικόλιος, οι οποίοι ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους διοργανωτές και τους αιμοδότες για αυτή την δράση αγάπης και προσφοράς.

«Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, στην Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας, Αικατερίνη Τζιούρα.
Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.
Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βισαλτίας.