Η Εκκλησιαστική Χορωδία του Δήμου μας στα Θερμά

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, η Εκκλησιαστική χορωδία του Δήμου μας με χοράρχη τον κ. Αγγελο Καλτσίκη, συμμετείχε στην τέλεση της θείας λειτουργίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Θερμών, ύστερα από πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του.

εκκλησιαστικη-χορωδία-2014Η Εκκλησία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από μεγάλο πλήθος των κατοίκων, οι οποίοι, όπως δήλωσαν απόλαυσσαν την τετράφωνική χορωδία, με μεγάλη κατάνυξη, γιατί περίμεναν με λαχτάρα να γνωρίσουν τον διαφορετικό τρόπο εκτέλεσης των ψαλμοδιών της Θείας Λειτουργίας.
Μετά το τέλος της λειτουργίας, ο Ιερέας, η επιτροπή και οι εκκλησιασθέντες ανταπέδωσαν την επίσκεψη της χορωδίας, με μια πολύ θερμή υποδοχή στην ευρύχωρη αίθουσα τελετών του Ναού με αχνιστό καφέ και μεγάλη ποικιλία χειροποίητων εδεσμάτων, όλα πεντανόστιμα, που ετοίμασαν όλες οι κυρίες του χωριού με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου  και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής.
Η χαρά όλων, ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους, γι’ αυτό και ο Διευθυντής της χορωδίας μας αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για όλα, τους υποσχέθηκε, ότι η χορωδία θα προσπαθήσει, έτσι ώστε, το συντομότερο να τους δώσει την ευκαιρία να ξανανιώσουν τα ίδια συναισθήματα ικανοποίησης και χαράς, με μια νέα εκδήλωση.
Στη συνέχεια, η χορωδία, κατά το μεσημέρι πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνεστίαση, για την έναρξη της ετήσιας περιόδου, δράσης 2014-2015, σε ταβέρνα του χωριού, όπου ακολούθησε ένα μικρό γλέντι, με παραδοσιακά και έντεχνης μουσικής τραγούδια και ανταλλαγή ευχών ανάμεσα στο Διευθυντή και χοράρχη κ. Καλτσίκη και τους χορωδούς, για υγεία και πρόοδο της χορωδίας μας, αλλά και ευχές για την υγεία και μακροημέρευση του συνταξιούχου ιερέα της πόλης μας κ. Χρήστου Τσιφούτη τον οποίο ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας παρέχει πολλές φορές, στη διάρκεια της εκτέλεσης της  Θείας  Λειτουργίας, όπως και την
Κυριακή εκείνη της 2-11-2014.
Από τη
συντονιστική
επιτροπή
της Χορωδίας