Θεσσαλονίκη: Αποστολή βοήθειας των Ποντιακών Σωματίων στους πληγέντες από τον σεισμό στην Ελασσόνα

Με τη δεύτερη αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης χθες Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος συνέχισε τη δράση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς του Δήμου Ελασσόνας.
Συγκεκριμένα στις δύο αποστολές που πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 20 Μαρτίου 2021 παραδόθηκαν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος συνολικά 21 παλέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα διατεθούν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη. Τα παραπάνω είδη συγκεντρώθηκαν με ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων και των μελών των σωματείων της δύναμης του Συνδέσμου που συμμετείχαν στη δράση.

Τα συγκεντρωθέντα είδη παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας & Διοικητικών Θεμάτων Κα Καρκαβανίδου-Σκρέτα Ευφροσύνη. Τις θερμές του ευχαριστίες προς την Παμποντιακή Ομοσπονδία και τα μέλη της εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Κος Γάτσας Νικόλαος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης εκφράζει τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του προς τα διοικητικά συμβούλια και τα μέλη των συνεργαζόμενων σωματείων για την άμεση ανταπόκρισή τους, επιδεικνύοντας εμπράκτως πραγματικό ενδιαφέρον, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ