Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η τετραμελής σπείρα που λήστευε σπίτια και “άνοιγε” Ι.Χ. (φωτο)

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα, στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε κατά περίπτωση ποινική δίωξη για τα αδικήματα: 1) Οργάνωση με έτερα πρόσωπα για τη διάπραξη κακουργημάτων, 2) Ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, 3) Διακεκριμένη περίπτωση κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από περισσότερους, που είχαν οργανωθεί για την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, 4) Πλαστογραφία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση 5) Βία κατά υπαλλήλων και 5) Κατοχή ναρκωτικής ουσίας.

Τα παρακάτω άτομα διέπραξαν ληστείες και διαρρήξεις καθώς και κλοπές οχημάτων σε Καλαμαριά, Ωραιόκαστρο, Σίνδο, Ευκαρπία, Χαριλαού και Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους:
1) ΣΙΣΚΟ Γεώργιο του Αναστασίου και της Δήμητρας, γεν. 1986 στη Θεσσαλονίκη.

 

2) ΧΑΙΔΑΡΟΓΛΟΥ Χρυσοβαλάντη του α.π. και της Ελισσάβετ, γεν. 1990 στη Θεσσαλονίκη.

3) ΡΑΣΙΜΟΓΛΟΥ Ανδρέα του Βασιλείου και της Σταματίας, γεν.1989 στη Θεσσαλονίκη

4) ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Άγγελο του Αθανασίου και της Άννας, γεν 1997 στην Ημαθία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328 και 2310-388319 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

#PressGreece

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ