Θεσσαλονίκη: Ουρές και συνωστισμός για ψώνια στο κέντρο (βίντεο & φωτ.)

Καταναλωτές περιμένουν για ώρες έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά στη Τσιμισκή

Θεολόγος Ηλιού

Τεράστιες ουρές σχηματίζονται έξω από καταστήματα γνωστών αλυσίδων με ρούχα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καταναλωτές περιμένουν για ώρες έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά στη Τσιμισκή, με τον συνωστισμό να μην μπορεί να αποφευχθεί.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Θεσσαλονικείς κατέβηκαν για ψώνια και για βόλτα στο κέντρο της πόλης, καθώς είναι το δεύτερο Σαββατοκύριακο μετά την άρση του lockdown.

Για ακόμα μια φορά οι ουρές σχηματίζονται έξω από καταστήματα πολυεθνικών εταιριών και με τους καταναλωτές να στέκονται ακόμα και έξω από βιτρίνες άλλων καταστημάτων για να περιμένουν την σειρά τους.

Οι υπόλοιποι καταστηματάρχες είναι έξαλλοι με αυτές τις εικόνες, καθώς φοβούνται ότι ίσως είναι η αιτία να κλείσει ξανά το λιανεμπόριο. «Να έρθει η αστυνομία να τους διαλύσει. Δεν μπορεί να μας λένε για μέτρα και να υπάρχουν αυτές οι ουρές και ο συνωστισμός» αναφέρει στο makthes.gr υπεύθυνος καταστήματος στη Τσιμισκή.

«Για 2-3 μαγαζιά που γίνεται χαμός απ’ έξω, θα μας κλείσουν πάλι» λέει εργαζόμενη σε παρακείμενο μαγαζί.

Πριν από λίγο, περιπολικό της αστυνομίας βρέθηκε στο σημείο και οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στα καταστήματα όπου υπάρχει συνωστισμός απ’ έξω, ώστε να διαλυθεί το πλήθος και να διαχειριστούν τις ουρες χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.

πηγή: makthes.gr

#pgnews

#ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ