Κλιμάκιο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Βισαλτίας

 

Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Νίκο Παππά, Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, Λευτέρη Αβραμάκη, και Χρήστο Γιαννούλη, αναπληρωτή τομεάρχη, υποδέχθηκε χθές Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός.

 

Ακολούθησε συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιακόγιας», στην οποία συμμετείχαν επίσης, η πρώην βουλευτής, Αφροδίτη Σταμπουλή, το μέλος της Κ.Ε.Α. ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Αδαμούδης, Νίκος Πασχαλίδης, Αργύρης Χατζημάρκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Γκανιόπουλος, ο Διευθυντής του Δήμου Μιχάλης Καρτερός και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Παπαθανασίου.  Οι πρόεδροι των Τ.Κ. Αχινού Ανέστης Κεμανιτζόγλου και Ευκαρπίας Χρυσόστομος Τσιάκαλος.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η καταστροφική πλημμύρα της 4ης Ιανουαρίου που έπληξε μεγάλο μέρος του Δήμου. Οι ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, κτηριακές εγκαταστάσεις, οικίες, οχήματα, αγροτικά μηχανήματα και στην οδοποιία και συζητήθηκε η πορεία των έργων της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου Βισαλτίας.

#pressgreece