Μετά τη μπουλντόζα… έφεραν βαριοπούλα για να ληστέψουν σούπερ μάρκετ στο Λαγκαδά

Έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος και κινήθηκαν προς τα ταμεία αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν – Κινητοποιήθηκαν άμεσα η αστυνομία και η εταιρεία security, όμως οι επίδοξοι ληστές κατάφεραν να εξαφανιστούν

Μετά την κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης με μπουλντόζα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στον Λαγκαδά, μία νέα περίπτωση διάρρηξης σούπερ μάρκετ άλλης αλυσίδας στην ίδια περιοχή απασχόλησε τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, αυτή τη φορά δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν σούπερ μάρκετ στην είσοδο της πόλης του Λαγκαδά χρησιμοποιώντας βαριοπούλα, καταφέρνοντας να σπάσουν εύκολα τη βιτρίνα του καταστήματος και στη συνέχεια επιχείρησαν να κινηθούν προς τα ταμεία και τα ράφια με τα ποτά.

Για κακή τους τύχη όμως κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις όσο και η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, τρέποντας τους δράστες σε φυγή, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να κλέψουν απολύτως τίποτα. Μάλιστα, μόλις κατέφτασε η εταιρεία φύλαξης, οι δράστες κινήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα και πέρασαν σχεδόν ξυστά από το όχημα της εταιρείας, προκειμένου να εξαφανιστούν.

Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

πηγή: makthes.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ