Νιγρίτα – Μεσσολακιά 5-0

Για την 15η αγωνιστική της Α κατηγορίας της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ υποδέχτηκε η ομάδα μας την ομάδα της Μεσολακκιάς.

Στον αγώνα αυτό η ΝΙΓΡΙΤΑ πέρα του αγωνιστικού της προσώπου έδειξε πως όταν χρειαστεί δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν στον Γιώργο Ζαγκλιβέρη.

Δυστυχώς ο φίλος μας δεν τα κατάφερε και πλέον μας προσέχει από την γειτονιά των Αγγέλων. Τα συλλυπητήρια από την πλευρά μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Στο αγωνιστικό του θέματος, που λογικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα οι ποδοσφαιριστές μας για το 2024 ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν το 2023 στα 6 γκολ ενεργητικό δηλαδή.

Το σκορ άνοιξε ο Σάββας Γεωργιάδης από νωρίς ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν το σκορ στο 3-0 με τους Μιχάλη Πρόβατο και Δήμο Τσαρτσάλη να πετύχουν το 2ο και 3ο γκολ αντίστοιχα.

Οι παίκτες της ομάδος μας ανέβασαν το σκορ στο 4-0 με τον Κίντι, ενώ είδαν τον Σάββα Γεωργιάδη να διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ και να φτάνει το δείκτη στο 5-0.Τον χορό των γκολ έκλεισε ο Κώστας Τσιχαράπης ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Στέργιου Τέζα.

 

ΝΙΓΡΙΤΑ : Νέμτσας, Καραγιάννης, Φούρλιος, Πρόβατος Αραμπατζής Χ, Τέζας, Γεωργιάδης, Αραμπατζής Θ, Τσαρτσάλης Τσιχαράπης Κίντι

 

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι η επιστροφή του Σαμπιέλ στην πρώτη ομάδα μετά από πολύμηνη απουσία. Επίσης ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Γκούρτσας βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Νέμτσας και Τέζας έπαιξαν όλο τον αγώνα και ως αλλαγή πέρασαν οι Δρουμπλής, Τριανταφύλλου, Εμμανουήλιδης και Λυγγερίδης, μαζί με τον Σαμπιέλ.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου η ομάδα μας παίζει ένα πολύ σημαντικό αγώνα στο Σκούταρι με την τοπική ομάδα. Ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την είσοδο μας στα play off