Νοσοκομείο Σερρών: Σε αναστολή εργασίας ο αναισθησιολόγος που ήρθε- Πρόβλημα και στην καρδιολογική κλινική-video

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση  στο χώρο της υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ο Δ/ντης αναισθησιολόγος που αναμενόταν ήρθε μεν αλλά απήλθε δε, με το χαρτί της αναστολής του να τον συνοδεύει καθώς ήταν ανεμβολίαστος.

Ο πρόεδρος των ιατρών του Γ.Ν. Σερρών κ. Βαγγέλης Παπαμιχάλης μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο  του ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ανέφερε ότι  στα μέσα του Σεπτέμβρη λήγει και η απόσπαση του αναισθησιολόγου από το Άγιο Παύλο.

Οριακά κινούνται στο νοσοκομείο Σερρών με τον αριθμό του προσωπικού να μειώνεται διαρκώς .Οι μαζικές προσλήψεις είναι η λύση και δεν περισσεύει,  κανείς σύμφωνα με τον κ. Παπαμιχάλη,

 

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς έχει δημιουργηθεί και μείζον πρόβλημα στην καρδιολογική κλινική καθώς λόγω έλλειψης προσωπικού δεν βγαίνουν οι εφημερίες, χωρίς να υπάρχει κάποιος σχεδιασμός σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο των ιατρών από πλευράς υπουργείου.

Πάνω στα συντρίμμια της υγείας και σε επιδημικά κύματα έρχεται η κυβέρνηση να περάσει τους σχεδιασμούς της αναφέρει ο κ. Παπαμιχάλης.

πηγή: epiloges.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ