Ο Κωνσταντίνος Ράσκος στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Ιδιαίτερη ευθύνη στην οποία θα ανταποκριθεί με πράξεις χαρακτηρίζει ο κ. Κώστας Ράσκος την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. «Το τέλος του 14ου Συνεδρίου μας βρίσκει όλους πιο ενωμένους από ποτέ, έτοιμους να αγωνιστούμε για τις ιδέες μας, έτοιμους να συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έτοιμους  να κερδίσουμε τις νέες μάχες που θα έρθουν», επισημαίνει σε δήλωσή του

Η δήλωση

H εκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας με έχει τροφοδοτήσει με ποικίλα αισθήματα ευθύνης τιμής και χαράς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν άνθρωποι με τους οποίους σε χαρακτηρίζουν κοινές αρχές και αξίες, σε επιλέγουν να τους εκπροσωπήσεις στο Ανώτατο Όργανο Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας !

Νιώθω ως υποχρέωση μου να συγχαρώ για την εκλογή του και να ευχαριστήσω θερμά τον Γραμματέα μας Παύλο Μαρινάκη. Ο ενωτικός του χαρακτήρας και η καθημερινή του δράση, αποτελεί παράδειγμα, έναυσμα και κινητήρια δύναμη σε όλους μας, για την νέα Πολιτική Επιτροπή !!

Ακόμη οφείλω, να ευχαριστήσω θερμά τον Προέδρο της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει απεικονίζουν το μέγεθος, την ικανότητα , αλλά και την αποφασιστικότητα ενός άξιου πρωθυπουργού!!!

Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες, εκλεγμένους και μη, όλους τους άξιους συνυποψήφιους μου και όλους όσους συμμετείχαν στην άρτια και άψογη διοργάνωση του 14ου συνεδρίου, για τον όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν.

Το τέλος του 14ου Συνεδρίου μας βρίσκει όλους πιο ενωμένους από ποτέ, έτοιμους να αγωνιστούμε για τις ιδέες μας, έτοιμους να συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έτοιμους να κερδίσουμε τις νέες μάχες που θα έρθουν.

Η δύναμη που μου μετέδωσε η ψήφος των συνυποψηφίων μου, με την οποία μου δώσανε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη ευθύνη και δεσμεύομαι να ανταποκριθώ και να ανταπεξέλθω της εμπιστοσύνης σας με πράξεις. Το συνέδριο τελείωσε, τώρα όμως ξεκινάει η «μάχη» της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ώστε η χώρα μας να οδηγηθεί με ασφάλεια στο μέλλον, όπου ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα εφαρμόσει απερίσπαστα το πρόγραμμα της σε εθνικά θέματα, σε θέματα οικονομίας και σε θέματα της κοινωνίας.

 

Για την Ελλάδα που ΑΛΛΑΖΕΙ που βαδίζει ΜΠΡΟΣΤΑ και που κοιτάει ΨΗΛΑ !!

Ράσκος Ι. Κωνσταντίνος

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ