Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: 6ος στον Κόσμο ο Θοδωρής Ζιώγας!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: 6ος στον Κόσμο ο Θοδωρής Ζιώγας!

Ο Θοδωρής Ζιώγας (ΓΑΣ Βισάλτης) μετέχοντας στον τελικό της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Ναϊρόμπι της Κένυας κατόρθωσε το απόγευμα της Παρασκευής 20/8 και κατέκτησε την 6η θέση σε έναν αγώνα με συμμετοχές των κορυφαίων  του αθλήματος στον Κόσμο.

 

Ο αθλητής του Πασχάλη Γκουγκούδη εμφανίστηκε ιδιαίτερα σταθερός στις βολές του πραγματοποιώντας 5 έγκυρες από τις έξι, με την «χειρότερη» στα 69,2 μ και την καλύτερη στα 72,24μ, ενώ η άκυρη βολή που βρήκε στο δίχτυ είχε προοπτικές μεγάλης βολής.

 

Ο Θοδωρής σήμερα πραγματοποιώντας βολή στα 72.24μ δεν πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (74.46μ) και η βελτίωση του θα ήταν το απόλυτο για να κλείσει την αγωνιστική χρονιά. Ωστόσο η πρόκρισή του στον τελικό ήταν η μεγάλη στιγμή του Ναϊρόμπι, για τον Σερραίο αθλητή ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται με την Κ23.

 

Μεγάλη η χαρά του σερραίου αθλητή για τον συναθλητή του Ορέστη Ντουσάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον αγώνα με βολή στα 77,78 και για 5εκ έχασε το χρυσό μετάλλιο.

 

Θ.Ζιώγας: Χαρούμενος για την θέση όχι για τα μέτρα

Σε δηλώσεις του στο anexartitos.gr ο αθλητής από τη Νιγρίτα είπε:

 

Είμαι χαρούμενος για την θέση αλλά οχι για τα μέτρα. Δεν ένιωθα πολύ καλά σήμερα νομίζω στον προκριματικό ήμουν καλύτερα. Ηθελα να κυνηγήσω ένα ρεκόρ αλλα δεν μ βγήκε δεν πειράζει όμως βλέπουμε το μέλλον !!

 

Π.Γκουγκούδης: Από τα χαλίκια της Νιγρίτας 6ος στον Κόσμο!

Ο προπονητής του Θ.Ζιώγα, Πασχάλης Γκουγκουδης σε δηλώσεις στο anexartitos.gr είπε:

Είμαι ενθουσιασμένος. 6ος στον κόσμο!!!!. Ότι κ να πω είναι λίγο. Είναι λιοντάρι κ αξίζει τα καλύτερα!!!!απο τα χαλίκια της Νιγρίτας καταφερε να πάει στην Κενυα κ να βγει 6ος στον κόσμο!!!!ειναι απίστευτος!!!δουλεύουμε πολύ σκληρά κ αυτό φαίνεται!!!!

πηγή:anexartitos.gr

#pgnews

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ