Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Σύμφωνο συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” – “Προτεραιότητα τα παιδιά”

Σύμφωνο συνεργασίας με τη φιλανθρωπική οργάνωση “Χαμόγελο του Παιδιού” υπέγραψε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα υπογράφηκε αντίστοιχο σύμφωνο με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Ο πρόεδρος της Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος και ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, συναντήθηκαν στο κτίριο της διοίκησης της Περιφέρειας, εκεί όπου “έπεσαν” οι υπογραφές, συζήτησαν τα οφέλη της συνεργασίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρέλαβε ένα ξεχωριστό δώρο από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, μια υπέροχη ζωγραφιά από ένα μικρό παιδί.

Για όλους μας, τα παιδιά είναι η προτεραιότητα της ζωής μας. Υπογράψαμε σήμερα αυτό το σημαντικό σύμφωνο συνεργασίας για να πάμε τη συνεργασία μας, όλων αυτών των χρόνων, σε ένα άλλο επίπεδο” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας.

Από πλευράς του “Χαμόγελου του Παιδιού”, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι “πιστεύουμε θα πάμε σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να υπάρχει επιστημονικότητα, σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια. Τα θέτουμε στη διάθεση της περιφέρειας, η οποία έχει τη δυνατότητα“.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Δημήτρης Ασλανίδης, τόνισε πως “είμαστε περήφανοι που σήμερα η περιφέρεια διευρύνει το κοινωνικό της πρόσωπο, υπογράφουμε με χαρά το σύμφωνο, με την ελπίδα ότι όταν γινόμαστε ένα, τότε το χαμόγελο θα υπάρχει σε όλα τα παιδιά στην Ελλάδα“.

#pgnews

#ΤΟΠΙΚΗΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

πηγη: thesival.gr