Πολιτιστικό διήμερο του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας <Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ>

Την Κυριακή 6 Απριλίου ,στο δικό  μας χώρο στο στρατόπεδο, μαζευτήκαμε αρκετά μέλη για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ, αλλά και ν  ακούσουμε από μία ομάδα από Σέρρες και Θεσσαλονίκη, να μας μιλούν για τα βιολογικά προιόντα της  FOREVER, που ως βασικό συστατικό έχουν την Αλόη. Η ενημέρωση είχε αρκετό ενδιαφέρον και φάνηκε από τις κυρίες που τόλμησαν, δοκίμασαν αλλά και αγόρασαν προιόντα Αλόης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις κυρίες που ήρθαν και μας τίμησαν και ειδικά  τις κυρίες   Τσερπισνού – Χατζητόλιου  Λούλα , Αυλογιάρη  Βαία , Μυλωνά Μαρία, Βρουντουλή Στέλλα και Παπανικολάου Φωτεινή, οι οποίες μας έφεραν τα ωραία εδέσματα που κεράστηκαν  αυτή την μέρα.

Πριν σας ευχηθούμε για τις Πασχαλινές γιορτές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διήμερο του Λαζάρου και των Βαίων , όλοι σχεδόν οι σύλλογοι θα παρουσιάσουν την δουλειά τους και θα παίξουν μαζί με τα παιδιά. ¨Ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα παιδιά, αλλά και στα μεγάλα παιδιά. Δεν έχει παρά να πάρετε την διάθεσή σας , να έρθετε στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας  και  να λάβετε μέρος. Την Κυριακή το απόγευμα  θα  μας δείτε να χορεύουμε .Ενώ το πρωί μετά την εκκλησία θα παίξετε μαζί μας παιχνίδια του δρόμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας     <Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ>    σας εύχεται ολόψυχα

 Καλό Πάσχα