Ρύζι, βουβάλι, γάλα, ρεβίθια… -Τα Σερραϊκά προϊόντα σήμερα στο επίκεντρο του SERRES AGRIBUSINESS -video

Τα τοπικά μας προϊόντα είχαν την τιμητική τους στη σημερινή και τελευταία 3η Ενότητα με τίτλο “Αγροδιατροφή – Σέρρες Παράγω” του 1ου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας “Serres Agribusiness” στο Επιχειρηματικό Κέντρο Serexpo “Χρήστος Μέγκλας”.

Το ρύζι, το βουβάλι, το σερραϊκό γάλα, τα ρεβίθια, βρέθηκαν στο επίκεντρο, μέσα από σχετικές εισηγήσεις. Σερραίοι παραγωγοί και επιχειρηματίες μίλησαν για την διατροφική αξία και την ποιότητα των προϊόντων, καταθέτοντας παράλληλα τις προτάσεις τους για την επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν άλλα και για την αποτελεσματικότερη προώθησή τους. Η πιστοποίηση των Σερραϊκών προϊόντων, η βιοενέργεια αλλά και η διαχείριση του νερού απασχόλησαν, επίσης, το συνέδριο.

Λίγο πριν τη λήξη του συνεδρίου και κατά την αποτίμησή του, έγινε κοινώς παραδεκτή από τους συμμετέχοντες η απόλυτη επιτυχία του, ενώ οι συνδιοργανωτές – ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Μαλλιαράς – δεσμεύτηκαν να καταστήσουν το “Serres Agribusiness” θεσμό για τον τόπο μας και σύμβολο ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

πηγή:epiloges.gr

#pgnews

#ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ