Σέρρες: Αδέλφια και άλλοι τρεις διατηρούσαν «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών

Ηρωίνη, κάνναβη, μεθαδόνη, μεθαμφεταμίνη, LSD και χάπια μεταξύ των νακρωτικών που βρέθηκαν

Κάθε απαίτηση εξυπηρετούσαν δυο αδέλφια και οι τρεις συνεργοί τους, όλοι Έλληνες, που εφοδίαζαν με κάθε λογής ναρκωτικά τους χρήστες σε διάφορες περιοχές των Σερρών. Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών.

Αρχικά, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν τα δύο αδέλφια την στιγμή που παρέλαβαν από μια υπαίθρια “καβάντζα” δίπλα σε έναν δρόμο σε περιοχή των Σερρών μία με ηρωίνη βάρους 309 γραμμαρίων, την οποία είχαν κρύψει. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία τους, βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 214 γραμμαρίων, δυο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 199,4 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 150 ευρώ.

Στη συνέχεια, σε συνελήφθησαν περιοχές οι υπόλοιποι τρεις συνεργοί τους και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν τρία φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 135,4 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,4 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης, LSD και μεθαμφεταμίνης, 35 ναρκωτικά χάπια, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 100 ευρώ, που κατασχέθηκαν όπως και τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

πηγή:protothema.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ