Σέρρες: Πάνω από 450 νεκροί από την πανδημία, 4 το Σαββατοκύριακο- Ασφυκτική η κατάσταση στο Νοσοκομείο- video

Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση στο ΓΝ Σερρών. Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου, 4 άνθρωποι πέθαναν από τον κορονωϊό ενώ σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρη Μπαλαξή συνολικά μέχρι στιγμής πάνω από 450 άτομα της ΠΕ Σερρών έχουν πεθάνει από την νόσο της  covid.

Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση  στο ΓΝ Σερρών. Το Σαββατοκύριακο  4 συμπολίτες μας έχασαν την μάχη με τον κορονωϊο , 11 άτομα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και 41 στις απλές κλίνες με τον Δ/ντη της Ιατρικής  Υπηρεσίας Δημήτρη Μπαλαξή να κρούει για μια κόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου απευθυνόμενος προς όλους τους πολίτες των Σερρών.

Οι ασθενείς πλέον διακομίζονται  σε νοσοκομεία γειτονικών νομών. Ενώ  πάνω από 450  συνάνθρωποί  μας   έχασαν την ζωή τους στην ΠΕ Σερρών από την πανδημία του κορονωϊού.

 

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ-ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΙΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ.

 

Την κατάσταση αυτή έρχεται να την επιβεβαιώσει και η ΔΕΥΑ Σερρών η οποία εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως παρατηρήθηκε άνοδος του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα  τόσο της πόλης όσο και στα χωριά που ανήκουν στον δήμο Σερρών κάτι που είχε να συμβεί από τον προηγούμενο Νοέμβριο. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο εδώ και ένα χρόνο από την ΔΕΥΑ Σερρών πραγματοποιούνται  έλεγχοι στα αστικά λύματα με σκοπό την παρακολούθηση της επιδημιολογικής πορείας στον Δήμο Σερρών και τα αποτελέσματα αυτών αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία  του Υπουργείου Υγείας.

πηγή:epiloges.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ