Σέρρες: Ποια θέματα έθεσαν στον Υφ. Εσωτερικών ΕΒΕΣ, ΟΕΒΕΣΣ και Εμπορικός Σύλλογος -video

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κο Αθανάσιο Μαλλιαρά, τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών, κο Δημήτρη Βροντελή και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, κα Κυριακή Μηλιγκα, συναντήθηκε την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κος Σταύρος Καλαφατης, στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Νομό Σερρών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Σερρών, κος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κος Σπυρόπουλος, ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, κος Ταϊρης και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Επιχειρήσεων, κος Μήχος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Αθανάσιος Μαλλιαράς, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης των επιχειρήσεων κατά την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσίασε τις αναπτυξιακές προτάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών, καθώς και τις δράσεις που σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα. Από τη μεριά του ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα και να συνδράμει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Σερρών. πηγή: epilogestv.gr

 

 

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ