“ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ” ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ

Δυναμικό παρών δηλώνουν οι επαγγελματίες της Εστίασης και στη Νιγρίτα, όσον αφορά στη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ειρηνικής διαμαρτυρίας ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη 10/2/2021.

Οι επαγγελματίες της Εστίασης σε όλο τον Νομό βρίσκονται υπ’ ατμόν και σε κατάσταση ετοιμότητας, προκειμένου να δώσουν ένα μεγάλο αγωνιστικό παρών στην επερχόμενη εκδήλωση διαμαρτυρίας. Οι οργανωτικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον Νομό με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών να πρωτοστατεί σε θέματα συσπείρωσης και οργάνωσης.

Σήμερα οι επαγγελματίες της Εστίασης στη Νιγρίτα απηύθυναν πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών Σωτήρη Κοτσαμπά, προκειμένου να τους επισκεφτεί και να τους ενημερώσει για τα διαδικαστικά της εκδήλωσης διαμαρτυρίας και πρόσφεραν την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στον καθολικό αγώνα.

Στη Νιγρίτα “ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ” θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας την Τετάρτη 10/2/2021 από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τη 1.00, ενώ αμέσως μετά οι επαγγελματίες της περιοχής θα μεταβούν στις Σέρρες, προκειμένου να παραδώσουν τα συγκεντρωθέντα κλειδιά και να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση των Σερρών.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών θα επισκεφτεί επιπλέον σήμερα τις περιοχές της Αλιστράτης και του Σιδηροκάστρου.