Το Επιμελητήριο Σερρών συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές προς ενίσχυση των κατοίκων και των επιχειρήσεων.

«Καλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου μας, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας να συμβάλουν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προσφέροντας, ενδεικτικά, νερά, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή για ζώα, γάντια μάσκες, φαρμακευτικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής» σημειώνει η ανακοίνωση του ΕΒΕΣ.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται, λόγω του κατεπείγοντος, σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου, αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου και την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 κατά τις ώρες λειτουργίας της Υπηρεσίας, ήτοι από 08.00 έως 16.00 στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Σερρών είτε τηλεφωνικά στο 23210 99731 είτε αποστέλλοντας e-mail στο eves@eves.gr.

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ