Τράπα – anticovid: Η έξυπνη πατέντα από την Θεσσαλονίκη που έρχεται να μας προστατέψει από τον κορωνοιο

Θέλετε να μηδενίσετε το ποσοστό να νοσήσετε από τον Covid-19; Μία νέα επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη έρχεται να δώσει τη λύση. Παράγει την Τράπα – Anti-covid, ένα καινούργιο καινοτόμο πολυεργαλείο ελληνικής κατασκευής για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Όπως εξηγούν οι δημιουργοί η έξυπνη πατέντα δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μην έρχονται τα χέρια σε επαφή με κοινόχρηστα σημεία που είναι εστίες μόλυνσης.

«Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από προσωπική ανάγκη, λίγο αργά βέβαια στο δεύτερο κύμα, μπαίνοντας και βγαίνοντας από την οικοδομή να μην έρχομαι σε επαφή με κοινόχρηστα σημεία. Αυτό είδα να επεκτείνεται όχι μόνο στην οικοδομή και σε άλλα πράγματα στην καθημερινότητα. Έτσι έγινε η σύλληψη της ιδέας. Κάθισα, το σχεδίασα σε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή, δημιουργήσαμε τα πρωτότυπα και μετά πήραμε την απόφαση ότι είναι ένα πολύ καλό συμπληρωματικό προϊόν που θα μας βοηθήσει μειώσουμε την μετάδοση του κορωνοϊού», εξηγεί στην εκπομπή «Εκπομπή Chek In στα γεγονότα», o δημιουργός της πατέντας, Αλέξανδρος Λουκάς Καμπαδάκης.

 

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια εταιρεία που είχε σχέση με τουρισμό και αναμνηστικά. Ήρθε η πανδημία όμως και άλλαξε πλάνα.

«Με το που ξεκινήσαμε πέσαμε σε ένα ντουβάρι. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Πιστεύαμε ότι θα ξεκινήσουμε με μια άλφα πορεία, ήρθε ο κορωνοϊός μπλοκάραμε. Δεν έχουμε αφήσει το κύριο πρότζεκτ απλά ήρθε συμπληρωματικό η Τράπα μέσα στην επιχείρηση μας», τόνισε ο κ. Καμπαδάκης.

Αν έχετε αγωνία λοιπόν για το πώς θα πιάσετε την χειρολαβή από το λεωφορείο, πως θα πατήσετε το κουμπί του ασανσέρ ή πως θα βγάλετε χρήματα από το ΑΤΜ, η Τράπα είναι εδώ για εσάς.

Κατασκευάζετε χειροποίητα από ρητίνη πολυουρεθάνης στο εργαστήριο της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη.

Θα την βρείτε σε επιλεγμένα super markets, ψιλικά, περίπτερα σε Θεσσαλονίκη και Λαγκαδά, όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες τοποθετήσεις.

 

πηγή: thestival.gr

#pgnews

#ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ