Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Σερρών και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επισφραγίστηκε η αγαστή συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ του Επιμελητηρίου Σερρών και της ΓΣΕΒΕΕ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, προχώρησαν την Τρίτη 18 Ιουνίου στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, όπως είχαν συμφωνήσει πριν λίγο καιρό, κατά την επίσκεψη του κ. Καββαθά στο Επιμελητήριο Σερρών.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ και μέσω αυτού προσδιορίζεται πλέον συγκεκριμένα το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Σερρών και του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Με βάση τις αρχές του Μνημονίου, η συνεργασία αφορά στο σχεδιασμό, την προετοιμασία, την εφαρμογή και εποπτεία ενός προγράμματος δράσεων και συνεργειών σε αντικείμενα ενδιαφέροντος των μικρών επιχειρήσεων, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ειδικότερα σε πεδία του επαγγελματικού και βιοτεχνικού οικοσυστήματος και στους τομείς μεταποίησης, εμπορίου και υπηρεσιών.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του για την υπογραφή του Μνημονίου και ευχαρίστησε τον Γιώργο Καββαθά για την διάθεση του να υπάρχει μία πολύ στενή και παραγωγική συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών. Τόνισε δε, πως μέσω του Μνημονίου θα πραγματοποιηθούν πολύ σημαντικά πράγματα προς όφελος των επαγγελματιών του Νομού, καθώς θα υπάρχουν συντονισμένες δράσεις, ενέργειες και εκδηλώσεις που αφορούν το επιχειρείν.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καββαθάς ευχαρίστησε επίσης τον κ. Μαλλιαρά για την ουσιαστική σχέση που έχει αναπτυχθεί με το Επιμελητήριο Σερρών, επισημαίνοντας επίσης πως το Μνημόνιο θα λειτουργήσει ως ένας ακόμη πιο ισχυρός και αποτελεσματικός κρίκος συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρόντες στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Σερρών, Γιώργος Ταΐρης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών και Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Σωτήρης Κοτσαμπάς καθώς και  ο Διοικητικός Διευθυντής του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Σταμάτης Βαρδαρός,