ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΙΡΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΡΕΓΚΟΥ

Ο χορός είναι έκφραση…είναι πυγμή…είναι όνειρα…είναι αγάπη…είναι ζωή! Για τα 24 παιδιά που έλαβαν μέρος στις 10 & 11/10/2020 στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασικού και Σύγχρονου χορού, ο χορός είναι και κάτι ακόμη…θέληση! Θέληση για το όνειρο…θέληση για αυτοβελτίωση…θέληση για κατόρθωμα με τέλος την επιτυχία!

Για τις Ιωάννα Μάτσικα (Gold-Solo Petit Clasico/Gold-Ensemble Contemporary Mini), Σακινίδου Κυριακή (Silver-Solo Petit Clasico/Gold-Ensemble Contemporary Mini), Γερμενίδου Βασιλική (Gold-Solo mini Clasico), Μάτσικα Μιχαέλλα (Silver-Solo mini Clasico/Gold-Ensemble Contemporary Mini), Λίλλη Φωτεινή (Elite Gold-Solo contemporary), Αρναούτογλου Χρύσα (Silver-Solo Contemporary), Ξυδοπούλου Άννα-Ευαγγελία (Elite Gold-Neoclasical mini), Επανομίτη Χριστίνα (Gold-Ensemble Contemporary Mini), Μπούσουλα Αριάδνη (Gold-Ensemble Contemporary Mini), Βαφειάδη Αμαλία (Gold-Ensemble Contemporary Mini), Γεωργιάδου Βασιλική (Gold-Ensemble Contemporary Mini) και Καλαϊτζή Μαρία (Gold-Ensemble Contemporary Mini), η επιτυχία είναι κομμάτι που το κέρδισαν με δύναμη και σθένος, με κόπο και πολύ ιδρώτα, με κουράγιο των ιδίων και των οικογενειών τους.

Η δύναμη αυτή εκτός των οικείων τους πηγάζει από το ψυχικό σθένος που απλόχερα τους έδινε η δασκάλα χορού Αναστασία Μπρέγκου που με τόση αγάπη έχει εμποτίσει κάθε μάθημά της. Σε συνδυασμό με τη δεκτικότητα αυτών των παιδιών, η επιτυχία σε κάθε επικείμενο αγώνα φαντάζει μονόδρομος, με ταπεινότητα και αγάπη για το χορό σε αυτό το δρόμο. Τους αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια!

Θερμές ευχαριστίες στους καταρτισμένους κριτές Rejane Losno-Tobelem, Roberta Ferrara, Nonna Tzieova, Auyka Nitta Μάγδα Κούκου-Φερρά, Ζωή Ευσταθίου, Μαρινέλλα Νέστορα, Konstantin Uralski, Errik Nour, Valentin Barred, Giordano Bozza, Δημήτρη Φέρτα και στον Άγγελο Χατζή, στο Θέατρο Ορφέας για την παραχώρηση του χώρου και στον Νίκο Μαντζαρίδη για τις λήψεις του από το στούντιο φωτογραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου.