Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη: Έρχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας για γυρίσματα ταινίας

Η ταινία θα ονομάζεται «Barracuda» και θα είναι περιπέτεια

Η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός και στην πόλη αναμένεται να βρεθεί ο μεγάλος χολιγουντιανός σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας, πρωταγωνιστής της εν λόγω ταινίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Θάνος, μιλώντας στο «Βήμα», η ταινία θα ονομάζεται «Barracuda», θα είναι περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος θα υποδύεται έναν γκάνγκστερ.

Μάλιστα, σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό παραγωγό της Millennium Media, Robert Van Norden, και τον διευθυντή παραγωγής της κινηματογραφικής ταινίας του Hollywood, που ξεκινάει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Καμπά.

Άλλωστε, από την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως αρχίζει η κατασκευή στούντιο χολιγουντιανής εταιρείας στη Θέρμη. «Λόγω covid υπήρξε μία καθυστέρηση όμως, αφού ολοκληρώσαμε όλες τις προεργασίες και λύσαμε όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα, σας ανακοινώνω ότι ξεκινά το επόμενο διάστημα, τους επόμενους μήνες, η κατασκευή των studios αυτής της χολιγουντιανής εταιρείας στη Θέρμη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις επόμενες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της πρώτης χολιγουντιανής παραγωγής στην περιοχή μας, με πρωταγωνιστές πολύ μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ», ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας ότι «οι επίσημες ανακοινώσεις για όλα αυτά θα γίνουν από βδομάδα, όμως το γεγονός αυτό μας κάνει πολύ αισιόδοξους ότι θα μπορέσουμε πολύ σύντομα αυτό που είπαμε να το κάνουμε πράξη, να βάλουμε την Κεντρική Μακεδονία για τα καλά στον χάρτη των κινηματογραφικών παραγωγών, να πρωταγωνιστήσουμε στον χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών, με τεράστια οφέλη για την τοπική μας οικονομία, για τις θέσεις εργασίας και την προβολή του τόπου μας».

«Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό για την περιοχή μας. Πρόκειται για επένδυση εκατομμυρίων», επισήμανε ο περιφερειάρχης υπογραμμίζοντας «τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε σε αυτό το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», καθώς «δικαιώθηκε πράγματι η επιλογή μας να είμαστε η πρώτη περιφέρεια που ανοίγει Film Office στην Ελλάδα». Στο πλαίσιο αυτό ευχαρίστησε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων, διότι «όλοι μαζί συνεργαζόμενοι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα». πηγή: typosthes.gr

#pgnews

#ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ