Όλα έτοιμα για την 5η serexpo

Στην τελική ευθεία για την 5η serexpo και φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών με την συνεργασία της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η φετινή serexpo φιλοξενείται στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη και οι διοργανωτές καλούν τους Σερραίους πολίτες και επιχειρηματίες, να αγκαλιάσουν αυτή την αλλαγή η οποία θέτει και βάσεις για μια επωφελή συμφωνία ανάμεσα στο ΕΒΕΣ και στο Υπουργείο Οικονομικών, για την πολυπόθητη παραχώρηση του στρατοπέδου.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος ευχαρίστησαν εθελοντές, μέλη του ΕΒΕΣ και επαγγελματίες για την προσπάθεια καλλωπισμού του χώρου όπου θα διεξαχθεί η 5η serexpo αλλά και για την εν γένει στήριξη τους στο θεσμό.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου διευκρίνισε πως η πύλη εισόδου και εξόδου στην έκθεση θα είναι η νότια πύλη και πως θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για 2.000 αυτοκίνητα τουλάχιστον.

Να τονίσουμε ότι στο χώρο θα υπάρχει Λούνα Πάρκ για τους μικρούς επισκέπτες και γενικότερα η έκθεση θα έχει ενδιαφέρουσες δράσεις για όλη την οικογένεια.

Επίσης κατόπιν συνεννόησης με το ΔΣ των Αστικών Λεωφορείων Σερρών, οι πολίτες θα μεταφέρονται από και προς την έκθεση με 1€, ενώ θα λειτουργήσει και το τουριστικό τρενάκι ως ευγενική παραχώρηση του Δ.Σιντικής.

SER-EXPO 2019: Παράλληλες δράσεις πρόληψης, αιμοδοσίας & Α’ βοηθειών

Το Επιμελητήριο Σερρών, κάνοντας πράξη την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και δεδομένης της προτεραιότητας που επιδεικνύει στο θέμα της υγείας της σερραϊκής κοινωνίας εμπλουτίζει φέτος την 5η SEREXPO με Παράλληλες Εκδηλώσεις Πρόληψης, Αιμοδοσίας & Α’ Βοηθειών.

09:00 – 19:00 | Δωρεάν Μαστογραφίες σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία για τριακόσιες (300) ωφελούμενες γυναίκες

10:00 – 12:00 | Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

18:00 – 20:30 | Επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Σερρών

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από την Τετάρτη 25 έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, εντός του χώρου διεξαγωγής της 5ης SEREXPO, δηλαδή εντός του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη (Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Σερρών) και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΛΗΨΗ».

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής για τις Δωρεάν Μαστογραφίες:

Α. Ελευθεριάδου

Τ: 23210 99744

E: eleftheriadou@eves.gr