Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 112ης επετείου μάχης στα «Πλατανούδια» Τερπνής

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 112η επέτειος της Μάχης στα Πλατανούδια Τερπνής, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025.

Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων τέλεσε ο π. Γεώργιος Καλεμπέκης, στο Ηρώο Τερπνής στη θέση «Πλατανούδια».

 

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Θεοφιλος Λεονταρίδης ο  αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η δήμαρχος Βισαλτίας Βάνα Πλιάκου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής Γιάννης Ντούλας, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και φορείς της περιοχής.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση μαθητών του δημοτικού σχολείου Τερπνής, συλλόγων και φορέων υπό τους ήχους την φιλαρμονικής μπάντας.