Σέρρες: Ένα πολύχρωμο σιντριβάνι στη Μαυροθάλασσα του δήμου Βισαλτίας- video

Ένα υπέροχο σιντριβάνι, σε μια ωραία και λειτουργική πλατεία έβαλε σε λειτουργία μετά από δέκα χρόνια η δημοτική αρχή του Αθανάσιου Μασλαρινού. Το σιντριβάνι με τους πίδακες λειτουργεί σε έξι διαφορετικά προγράμματα αλλάζοντας χρωματισμούς σε λευκό, γαλάζιο, πράσινο και κόκκινο.

Ένα υπέροχο σιντριβάνι, σε μια ωραία και λειτουργική πλατεία έβαλε σε λειτουργία μετά από δέκα χρόνια η δημοτική αρχή του Αθανάσιου Μασλαρινού.

Συγκεκριμένα μετά τα σιντριβάνια της Ανθής, της Τερπνής και της Αγίας Παρασκευής, ένα ακόμη ανενεργό σιντριβάνι, αφού επιδιορθώθηκε  και  καλλωπίστηκε μπήκε σε λειτουργία .

Αυτή τη φορά σειρά είχε η Κοινότητα της Μαυροθάλασσας. Το σιντριβάνι με τους πίδακες λειτουργεί σε έξι διαφορετικά προγράμματα αλλάζοντας χρωματισμούς σε λευκό, γαλάζιο, πράσινο και κόκκινο.

Φιλοδοξία της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό είναι να λειτουργήσουν σταδιακά όλα τα συντριβάνια που υπάρχουν στον δήμο Βισαλτίας. Είναι μια όμορφη και ευχάριστη εικόνα που προσθέτει ζωντάνια στα χωριά μας, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό.

πηγή:epiloges.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ