Χρήστος Μέγκλας: Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

 

Γράφει ο: Αθαν. Δημ. Ιλαρίδης

Ταξίαρχος (ιπτάμενος ) ε.α Πολεμικής Αεροπορίας 

 

Κύριε Διευθυντά

Παρακολουθώ με προσοχή εδώ και πολύ καιρό την εξειδικευμένη αρθρογραφία του φίλου και προέδρου του επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα.

Η έλλειψη των απαραιτήτων γνώσεών μου γενικά για την ενότητα, εμπόριο, ανάπτυξη, παραγωγή, δεν εμποδίζει την κατάθεση της απόψεώς μου, για τον σημερινό πρόεδρο τού επιμελητηρίου οποίος καλή τη τύχη, στην σημερινή ζοφερή συγκυρία βρίσκεται στο τιμόνι, ίσως του πιο ζωτικού και σημαντικού για ένα Νομό, τομέα.

Τον τομέα, πού αποτελώντας κομβικό και νευραλγικό σημείο της οικονομίας, στρέφονται γύρω του, όλες οι κοινωνικές, πνευματικές, πολιτιστικές  και όχι  μόνο, δραστηριότητες μιας πόλεως και ενός Νόμου .

Μέσα στα, άκρως, τεκμηριωμένα και στοχευμένα επί τού αντικειμένου άρθρα του ο Χρήστος Μέγκλας καταδεικνύει τις άριστες επαγγελματικές του ικανότητες, αποτυπώνει την αυτοπειθαρχία την αποφασιστικότητα, το συγκροτημένο σκεπτικό, την επιδίωξη θετικού αποτελέσματος.

Κυρίως όμως φανερώνει τον ακέραιο, έντιμο χαρακτήρα, πλαισιωμένο με δύο από τις πιο κατά την γνώμη μου ηθικές αξίες:

Στιγμιότυπο από μία φιλική καλοκαιρινή συνάντηση Από αριστερά: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο εκδότης της ¨Φωνής της Βισαλτίας¨ Διονύσιος Τριανταφύλλου, ο Ταξίαρχος (ιπτάμενος ) ε.α Αθανάσιος Ιλαρίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών-βιομήχανος Χρήστος Μέγκλας

Δικαιοσύνη, Αντικειμενικότητα. Όσο υπάρχουν συνειδητοί επιχειρηματίες και άνθρωποι όπως o Χρήστος Μέγκλας, η ελπίδα δεν χάνεται και πάντα θα υπάρχει και για όλους τούς συμπολίτες  μας πού τόσο βάναυσα δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Κύριε Διευθυντά, θα μού επιτρέψεις μέσα από την αντικειμενική, φιλόξενη, και ποικιλόμορφα ενημερωτική “Φωνή Της Βισαλτίας” να εκφράσω δημοσίως τα θερμά μου συγχαρητήρια  στον συμπολίτη και φίλο πρόεδρο, για το αξιόλογο και άκρως θετικό για το Νομό μας, έργο.

Επίσης θα μου επιτρέψεις να προτείνω και συνάμα να ευχηθώ, οι υψηλού επιπέδου επαγγελματικές  γνώσεις και πείρα τού Χρήστου Μέγκλα, αναμφίβολα μπορούν και πρέπει να ξεπεράσουν τα στενά όρια τού Νομού σαν μία σημαντική οικονομοτεχνική και γιατί όχι και πολιτική παρουσία πού σίγουρα θα προσφέρει θετικά για τον τόπο αποτελέσματα πού τόσο ανάγκη τα έχει.

Φιλικά με εκτίμηση

 

Αθαν. Δημ. Ιλαρίδης

Ταξίαρχος (ιπτάμενος ) ε.α

Πολεμικής Αεροπορίας