Γιατί έχουμε πολλούς θανάτους στις Σέρρες- “Ήμασταν απροετοίμαστοι”- video

Ήμασταν απροετοίμαστοι, δηλώνει ο νομίατρος Σερρών Αναστάσιος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει τον ιδιαίτερα υψηλό αριθμό θνησιμότητας στην ΠΕ Σερρών.

Άνοιξε η συζήτηση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για τις αιτίες του τεράστιου αριθμού  θνησιμότητας από κορωνοϊό, όπως δήλωσε αποκλειστικά στην τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο καθηγητής Πνευμονολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης, Νικόλαος Τζανάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αναστασία Κεχαγίδου Χαβαλέ.

Ήμασταν απροετοίμαστοι δηλώνει αποκλειστικά στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο νομίατρος Σερρών Αναστάσιος Αναστασιάδης ο οποίος μάλιστα τονίζει ότι και τα καταστήματα έπρεπε να κλείσουν νωρίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Παράλληλα σύμφωνα με το νομίατρο, στο Νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύτηκαν και άτομα από άλλους νομούς , οπότε είναι κι αυτός ένας παράγοντας που συνέβαλε στην αύξηση των κρουσμάτων

 

Οι μεγάλες ηλικίες αλλά και η δυσκολία κάποιων να καταλάβουν την αξία του εμβολιασμού είναι επιπλέον παράγοντες που συνέβαλαν στην αυξημένη θνησιμότητα στο νομό Σερρών

Ρεπορτάζ:  Σοφία Πάπου

Επιμέλεια: Αναστασία Κεχαγίδου Χαβαλέ

πηγή:epiloges.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ